Nieuws

Interpack 2017

Van 4 tot en met 10 mei vond in Düsseldorf de Interpack plaats, wereldwijd de grootste en belangrijkste beurs voor de verpakkingssector. Dit jaar was er een record met 2.865 bedrijven met ruim 170.500 bezoekers. De volgende Interpack vindt plaats in mei 2020.   Ook wij waren aanwezig op de Interpack en hebben met veel klanten gesproken en kennisgemaakt met veel prospects. Hopelijk heeft iedere deelnemer een goede beurs gehad!
Lees meer

Intensieve samenwerking MPS Systems & REP Recruitment

MPS Systems B.V. en REP Recruitment continueren de intensieve samenwerking voor de komende jaren. De afgelopen jaren hebben we succesvolle bemiddelingstrajecten gedaan, zoals;
  • Inkoop Manager
  • Manager Operations
  • Area Sales Manager (3x)
  • Software Lead Engineer
  • Strategisch Inkoper
REP Recruitment kijkt er, net als MPS Systems, naar uit om deze successen voort te zetten!
Lees meer

klantcase “ons bedrijf heeft weer toekomst”

De opdrachtgever is een organisatie gericht op het ontwerpen en produceren van installaties voor de petrochemie en voedselindustrie. Het bedrijf met een lange historie als zelfstandig (familie-) bedrijf is enkele jaren geleden onderdeel geworden van een grote multinational.
Lees meer

Collega Harrie vanaf nu PPA specialist

Harrie heeft deelgenomen aan de Thomas International Persoonlijke Profiel Analyse en wordt vanaf nu erkend als International gecertificeerd gebruiker! Hij heeft zijn examen met een mooi resultaat afgerond. Gefeliciteerd! Nu aan jou de schone taak om de PPA's in de praktijk te brengen.
Lees meer

REP Recruitment & Sick

Vandaag hebben REP Recruitment en Sick een preferred supplier contract getekend. Pieter Houthuijzen en natuurlijk alle andere relaties bij SICK, bedankt voor het vertrouwen en op naar een toekomst vol succesvolle, gelukkige mensen. Wij zien een verdere succesvolle samenwerking tegemoet.
Lees meer

Report februari 2016

Momenteel is Snapchat een van de snelst groeiende sociale netwerken. Volgens generatiespecialist Ryan Jenkins gaat dit sociale netwerk de wijze waarop gecommuniceerd wordt binnen organisaties drastisch veranderen.
Lees meer

Interim Mailing februari 2016

REP Recruitment BV, gevestigd in Arnhem, is al 10 jaar een specialistische HR Partner voor technische en industriële bedrijven gericht op Directie, Management en Senior Commercieel niveau, zowel voor vaste als voor interim functies.
Lees meer

Nieuw samenwerkingsverband

Wij danken onze nieuwe partner SICK B.V. voor het vertrouwen en kijken uit naar de samenwerking. Voor SICK B.V. gaan wij een Sales Manager en een Account manager invullen.
Lees meer

Interim mailing december 2015

REP Recruitment BV, gevestigd in Arnhem, is al 10 jaar specialistische HR Partner voor technische en industriële bedrijven gericht op Directie, Management en Senior Commercieel niveau, zowel voor vaste als voor interim functies.
Lees meer

Report november 2015

Nederlandse bedrijven geven steeds meer uit aan onderzoek en ontwikkeling buiten de landsgrenzen. Omdat de groei van r&d-investeringen uit het buitenland daarbij achterblijft, is er reden tot zorg. Dat schrijft het Rathenau Instituut in een onlangs verschenen rapport. Nederland kan echter niet in alle gevallen iets doen om de trend te keren, omdat bedrijven nieuwe researchcentra nu eenmaal graag in de buurt van snelgroeiende markten plaatsen.
Lees meer